Opet se predomislio: Đani sad pojačava Dinamovog ljutog rivala

Kao što je iznenada tokom prolećne sezone napustio Dinamo, zbog čega je predsednik vranjskog kluba Dragan Antić bio pomalo ljut na njega, Saša Ćurčić Đani, takođe iznenada i bez najave, vratio se u srpski fudbal i mogao bi naredne sezone da se suoči sa dojučerašnjim klubom na prvenstvenim utakmicama.

Naime, prema pisanju Sportskog žurnala, Ćurčić je postao tim-menadžer novosadskog Kabela, ekipe koja je osvojila Srpsku ligu Vojvodine i plasirala se u Prvu ligu Srbije.

To znači da će bivši fudbaler Partizana, Aston Vile i Kristal Palasa, te pomoćni trener u vranjskom Dinamu, ovog leta biti zadužen za pojačanja i formiranje ekipe koja igra pored novosadske plaže "Štrand", što je bilo i očekivano jer je viđen na utakmicama Kabela i pre nego što je ostvarena promocija.

- Razgovori sa Ćurčićem urodili su plodom.

Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama i dogovorili saradnju da nam iskustvom i znanjem pomogne u nastojanjima da klub i stručni rad podignemo ja još viši nivo, potreban da se u Prvoj ligi Srbije nastavi kolektivni uspon.

Ćurčić ima odrešene ruke, kako u dovođenju pojačanja, tako i u stručnom radu - kazao je direktor kluba Slobodan Milutinović za "Žurnal".

Najnovije vesti