Održan komemorativni skup povodom smrti Zorana Velinovića

Povodom iznenadne smrti Zorana Velinovića, v.d direktora JKP Parking servis u Vranju, u vranjskom pozorištu održan je komemorativni skup, u prisustvu porodice, prijatelja, kolega i Velinovićevih saradnika.

Govoreći u ime rukovodstva grada Vranja, predsednica skupštine Zorica Jović rekla je da se oprašta od dragog prijatelja, druga, istaknutog društveno-političkog radnika, rukovodioca.

"Malo je ljudi kao što je bio naš Zoran.

Dobrota koja je isijavala, karakterističan osmeh i naravno spremnost da pomogne svima.

Zahvaljujući njegovoj pomoći i podršci mnogi naši sugrađani su danas uspešni diplomirani ekonomisti, preduzetnici, biznismeni.

Hrabro je preuzimao svaku obavezu i odgovorno izvršavao svaki radni zadatak.

Na svim mestima na kojima je radio i rukovodio postizao je zapažene rezultate.

Grad Vranje je izgubio funkcionera koji je imao misiju i viziju za napredak i razvoj našeg grada.

Zorana ćemo pamtiti kao velikog profesionalca u svom poslu, kao velikog i dobrog druga, prijatelja, a nadasve dobrog oca i supruga.

Rukovodstvo grada obećava da će uvek biti na raspolaganju i pružiti svaku pomoć supruzi Ivani i njegovim dvema ćerkama, za koje je živeo i o kojima je uvek sa ponosom govorio“, rekla je Jović.

U ime zaposlenih u JKP Parking servis poslednji pozdrav Zoranu Velinoviću uputio je službenik Goran Trajković, koji je rekao da će ga taj kolektiv pamtiti kao čoveka "sa kojim je bilo kalo i prijatno provoditi vreme".

Kum Boban Mladenović rekao je da je Velinović bio "odan prijateljima, posebno mladim ljudima".

Velinović dugogodišnji prijatelj Igor Dodić kazao je da su se znali više od četrdeset godina i da je "teško pronaći reči utehe posle toliko godina iskrenog prijateljstva".

Najnovije vesti