Odbornici u četvrtak o rebalansu budžeta

Četvrta sednica Skupštine grada biće održana u četvrtak 29. oktobra na kojoj će odbornici razmatrati Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2020.godinu, saopšteno je iz gradske uprave.

Na dnevnom redu su predlog Odluke o promeni Statuta grada Vranja, Izveštaji o radu sa Finansijskim izveštajima za 2019. godinu gradskih javnih preduzeća i ustanova, Izveštaj o radu Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje za 2019. godinu, sa Finansijskim izveštajem za 2019.godinu, Finansijski izveštaj za 2019. godinu Javnog preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ u likvidaciji, Finansijski izveštaj za 2019.godinu Javnog preduzeća „Skijalište Besna kobila Vranje“ u likvidaciji.

Biće razmatrani i predlog Odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji gradske opštine Vranje, Predlog Odluke o načinu obavljanja komunalnih delatnosti – snabdevanja vodom za piće i prečišćavanje i odvođenje atmosferskih i otpadnih voda na teritoriji grada Vranja, predlog Odluke o izmeni Odluke o komunalnom uređenju grada Vranja, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o pijacama na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o dopuni Odluke o komunalnim delatnostima na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će razmatrati i Predlog Odluke o izmeni Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine grada Vranja u postupku javnog nadmetanja, Tekst javnog oglasa o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine grada Vranja u postupku javnog nadmetanja, kao i Predlog Rešenja o imenovanju komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Najnovije vesti