Odbornici skupštine u utorak o budžetskim izveštajima

Na 38. sednici Skupštine grada Vranja u utorak 29. oktobra odbornici će razmatrati izveštaje o izvršenju budžeta grada Vranja za periode januar - jun i januar - septembar 2019. godine.

Na dnevnom redu biće i predlog izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja grada Vranja, sa finansijskim planom poslovanja za 2019. godinu.

Pred odbornicima skupštine naći će se predlog izmene i dopune Programa poslovanja Javne ustanove Pozorište Bora Stanković sa finansijskim planom, Predlog Odluke o preuzimanju prava i obaveza Javnog preduzeća Uprava Banje, Predlog odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na građevinskom zemljištu iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja, bez naknade neposrednom pogodbom.

Odbornici će se izjašnjavati i o predlogu Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, predlogu Odluke o izgradnji, postavljanju, održavanju i zaštiti spomen obeležja, kao i predlogu Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Vranju za period 2019-2021.

Razmatraće se i pojedina kadrovska rešenja u skupštinskim savetima i školskim odborima osnovnih i srednjih škola na području Vranja.

Sednica u utorak počeće u 9 časova.

Najnovije vesti