Obnovljena prodaja karata na Železničkoj stanici u Vranju

Preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo je organizovala prodaju voznih karata u železničkim stanicama Vranje i Vranjska Banja, saopšteno je iz ovog preduzeća.

- Nakon pune tri godine, putnici iz Vranja i Vranjske Banje ponovo imaju mogućnost da vozne karte kupuju u ovim železničkim stanicama, što doprinosi kvalitetu prevoza.

Izvršno osoblje „Infrastrukture železnice Srbije“ prodaju voznih karata u železničkoj stanici Vranje organizovalo je neprekidno 24 sata, a u železničkoj stanici Vranjska Banja od 7 do 18 sati.

Na ovaj način „Infrastruktura železnice Srbije“ dodatno je unapredila nivo železničke usluge u Pčinjskom okrugu - navode iz ovog javnog preduzeća.

„Infrastruktura železnice Srbije“ ovih dana završila je radove na uređenju železničke stanice Vranjska Banja vredne oko 9 miliona dinara, a uskoro se očekuje i završetak radova na uređenju i rekonstrukciji železničke stanice Vranje, u šta je uloženo oko 18 miliona dinara.

Pored toga, početkom oktobra pušten je u rad i novi, automatizovani putni prelaz „Rajince“ kod Bujanovca, a do kraja meseca biće završena i rekonstrukcija 4,5 kilometra pruge Džep – Predejane, na međunarodnom Koridoru 10, između Niša i Preševa.

Najnovije vesti