Obezbeđen kontinuitet pružanja zdravstvenih usluga u Simpu

U Zdravstvenoj ambulanti kompanije Simpo u Vranju, koja radi u sklopu Službe za zdravstvenu zaštitu radnika vranjskog Zdravstvenog centra (ZC), trenutno postoji 1.330 aktivnih kartona.

Direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić, prilikom posete Simpu, kazala je da je "čast je i privilegija raditi kao lekar" u ambulanti ove fabrike "u kojoj su radili neki od najvećih lekeara koje je iznedrilo Vranje".

Antić je sa doktorkom Ružicom Stevanović, koja odskora radi u ovoj ambulanti, bila na prijemu kod generalnog direktora kompanije Simpo Slađana Disića i tom prigodom istakla da su "saradnja i podrška koju ZC ima i dobija u kontinuitetu od Simpa oduvek bili na visokom nivou".

"A, u periodu borbe protiv pandemije virusa COVID-19 ona je bila nemerljiva i dragocena u svakom pogledu", navela je Antić.

Ružica Stevanović, mlada doktorka koja je stigla u Simpo, svoje prvo radno iskustvo stekla je u COVID ambulanti ATD-a, gde je radila bez prestanka od aprila prošle godine.

Ona bi trebalo da zameni lekarku Miroslavu Spasić koja je proteklih godina radila u Simpu, a sada se priprema za odlazak u penziju.

Iz kompanije Simpo ističu da je prvi put rukovodstvo ZC Vranje ovako brzo reagovalo u sličnim situacijama i odmah obezbedilo zamenu za doktora kome uskoro prestaje rad u ambulanti.

"Zaposlenima u kompaniji Simpo je od velikog značaja da odmah u svom krugu gde rade mogu da dobiju potrebnu primarnu zdravstvenu zaštitu, a o kvalitetu zdravstvene usluge svedoče i brojni zaposleni kompanije Simpo koji nastavljaju da se leče u našoj ambulanti i posle odlaska u penziju", naglašeno je iz menadžmenta kompanije.

Najnovije vesti