NS: Zamena klupa bahato trošenje novca poreskih obveznika

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju najoštrije je u petak kritikovao što se "najnovije klupe od belog mermera, stavljene pre godinu dana, ponovo zamenjuju novim klupama od kovanog gvožđa".

- Kritikovali smo pre godinu dana i zamenu tadašnjih, relativno novih klupa od kovanog gvožđa na vranjskom šetalištu klupama od belog mermera, koje se nikako nisu uklapale u arhitekturu i ambijent šetališta.

Mi smo tada tvrdili da se radi o nenamenskom i nepotrebnom trošenju novca građana Vranja, jer su postojeće klupe bile i više nego adekvatne, te da tada novoformirana vlast predvođena Srpskom naprednom strankom to radi iz čiste obesti, samo da bi neko blizak njima strpao ogromnu zaradu u džep.

Dokaz da smo tada bili u pravu je ono što se upravo dešava na tom istom šetalištu, a to je nova zamena klupa - navodi se u saopštenju NS Vranje.

U saopštenju se dodaje da Gradski odbor NS "najoštije osuđuje bahato i nepotrebno trošenje novca poreskih obveznika".

- U trenutku kada su nam gradske saobraćajnice u katastrofalnom stanju menjati nove klupe još novijim je apsurd.

Gospodo naprednjaci, zašto vam nisu bile dobre one prvobitne klupe od kovanog gvožđa koje su potpuno identične ovim najnovijim?

Zašto vam sada nisu dobre ni ove klupe od belog mermera koje ste postavili pre samo godinu dana?

Znate li više šta radite i koga zamajavate?

Građane Vranje više ne, jer je očigledno da vam građani više ne veruju.

Na kraju, gospodo naprednjaci, ovako bahato i nenamensko arčenje gradske kase na očigled Vranjanaca samo pokazuje koliko ste odlučni u nameri da grad ostavite u bankrotu i koliko je vaš režim poguban i štetočinski - zaključuje se u saopštenju GrO NS koje je poslato medijima.

Najnovije vesti