Novosti: Osumnjičeni za ubistvo Cvetanovića menjao identitet

Nakon hapšenja osumnjičenog za likvidaciju Jugoslava Cvetanovića (30) u Vranju, crnogorskog državljanina M.V. (34), istražuje se da li je promenio lična dokumenta i koliko puta, pišu Novosti.

- On je praćen duže vreme.

Pre dva dana uhapšena je jedna policijska službenica u Novom Sadu, a protiv druge je podignuta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da su pomagale M.V. da, uz pomoć falsifikovanih dokumenata, dobije nov identitet na ime Miloš Begović.

Na ovo ime 8. juna ove godine je dobio ličnu kartu Srbije, a tri dana kasnije i pasoš - navode Novosti.

Ovaj list se bavi i spekulacijama da je uhapšeni navodno blizak "Škaljarskom klanu", te da operativci MUP-a Srbije istražuju "da li je reč o naručenom i plaćenom zločinu u nastavku rata dveju porodica - Luke Bojovića i Slobodana Šaranovića".

Policija, prema pisanju Novosti, proverava da li je M.V. učestvovao u još nekim likvidacijama na teritoriji Srbije.

Jugoslav Cvetanović mlađi je brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul i Gladijator, osuđenog (prvostepena presuda) za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Ubijen je septembra 2017. godine u centru Vranja, pola sata iza ponoći sa više hitaca u leđa.

Slučaj preuzima Specijalno tužilaštvo

Prema nezvaničnim informacijama, zbog novih momenata koji su se pojavili tokom istrage u vezi sa ovim slučajem, predmet će najverovatnije zadužiti neko od zamenika u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Najnovije vesti