Nova kolekcija Simpa od utorka na Međunarodnom sajmu nameštaja

Iz Kompanije Simpo u Vranju saopšteno je da će se kao izlagači predstaviti novom kolekcijom, pod sloganom Za generacije koje ostvaruju svoje snove, na 58. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji će biti održan od 8. do 13. novembra u hali 3A Beogradskog sajma.

"Već duže od pola veka, deo smo odrastanja mnogih generacija.

Naši korisnici nose najlepše uspomene, trenutke, želje i težnje iz svojih domova, a osećaj sigurnosti i topline ih prati tokom celog života.

Uz vas od vaših početaka pa do cilja: Simpo - za generacije koje ostvaruju svoje snove", poručuju iz vranjske kompanije uoči sajma.

Reč je o reprezentativnom sajamskom događaju koji će se održati nakon dve godine pauze zbog pandemije.

Predstaviće se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u uređenju enterijera, prisustvovaće promocijama proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Sa Beogradskog sajma poručuju da je manifestacija doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – "u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa".

Mada je nekada bio samo segment Sajma nameštaja, Sajam mašina, alata i repromateijala za drvnu industriju prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju, dodaje se.

Najavljeno je da će sajam otvoriti ministar spoljne i unutrašnje trgovine Tomislav Momirović.

Najuspešnijim izlagačima međunarodni žiri dodeliće nagrade Zlatni i Sajamski ključ za 2022. godinu.

Najnovije vesti