Nojeva barka, Kaskader i Nova planeta majmuna na bioskopskom repertoaru VIDEO

Tri filma moći će da pogledaju ljubitelji filma u Vranju, u subotu 11. maja, u okviru bioskopskog repertoara u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković.

Od 12 časova najpre će biti prikazan dečji animirani film Nojeva barka.

"Zabavan i originalan pristup jednoj od najpozatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

Film prati dva miša, harizmatičnog pesnika sa užasnom tremom na pozornici i talentovanog i šarmantnog gitaristu.

Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smeju da uđu na Nojevu barku.

Uz pomoć lukave bubašvabe i sreće koja im se nasmešila, Vini i Tito uspevaju da neprimetno uđu na Barku i zajedno spreče sukob između mesoždera i biljojeda.

U isto vreme, životinje izvode niz klasičnih pesama inspirisanih poznatim pesnikom Vinisijusom de Moraesom.

Mogu li ovi talentovani skriveni putnici da muzikom razbiju napetost i pomognu ovim zatvorenim stvorenjima da prežive zajedno 40 dana i 40 noći", kratak je sadržaj ovog filma.

Istog dana od 18 časova biće prikazano filmsko ostvarenje Kaskader.

"On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave.

Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao.

Šta bi moglo da krene po dobru?", poručuju iz produkcije o filmu u kome glavne uloge tumače Rajan Gosling, Emili Blant i Vinston Djuk.

Film Nova Planeta Majmuna: Kraljevstvo biće prikazan u subotu u 21 sat.

"Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude“, radnja je ovog filma.

Ulaznice za sve bioskopske programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu vranjskog teatra.

Karte za film Nojeva barka možete kupiti onlajn ako kliknete OVDE, za Kaskadera OVDE, a za Novu planetu majmuna preko OVOG LINKA.

Najnovije vesti