Nikolić: Putuj Evropo, ostavi Srbiju svoju na svome

Učestali, drski, bahati i naredbodavni "dobronamerni pozivi" Srbiji da obavezno uvede sankcije Rusiji predstavljaju ogoljenu pretnju naših "evropskih prijatelja" iz EU da ćemo biti kažnjeni ukoliko to ne uradimo, izjavio je u sredu potpredsednik IO Zavetnika i okružni lider te stranke u Vranju Dragan Nikolić Nika.

"Kazna će biti dalje mrcvarenje, ucenjivanje, lažno obećavanje da 'samo što nismo ušli u EU, ali od presudnog je značaja da uradimo još samo ovo'...

Na kraju, za otprilike sto godina tražiće da priznamo lažnu državu Kosovo, a onda ćemo morati da ispunjavamo želje Hrvatske, Bugarske, Crne Gore i nakon toga 'sigurno' ulazimo u EU.

Mislim, još bolje, siguran sam da je sada pravi, a možda i poslednji trenutak da se zahvalimo na pažnji, ljubavi i zamajavanju.

Evropskoj uniji koje traje od 2000. poželimo srećan put i rastanimo se", naveo je Nikolić, inače vranjski advokat.

Učinimo li suprotno, dodao je, "uvedemo li sankcije Rusiji kaznićemo sami sebe i to ozbiljno i trajno".

"Ostaćemo bez glasa podrške u Savetu bezbednosti Ujedinjenh nacija, a onda će naši EU i USA 'prijatelji' od Srbije napraviti froncle.

Energetsku sigurnost ćemo zameniti milostinjom iz EU i USA po desetostruko većim cenama.

Zbog novih cena energenata svi investitori pobeći će iz Srbije, pa ćemo živeti od prosjačenja i dobre volje Šolca, Borelja, Makrona...

Ne dao Bog nikome, pa ni nama takvu sudbinu.

Zato, putuj Evropo gde si namerila, a Srbiju ostavi tamo gde je uvek bila svoja na svome", poručio je u saopštenju Nikolić.

Najnovije vesti