Nikolić: Opštinski overivač opstruirao prikupljanje potpisa za Zavetnike

Potpredsednik Izvršnog odbora i predsednik Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici Dragan Nikolić Nika izjavio je za Vranje News da je "opštinski overivač opstruirao prikupljanje potpisa za podršku izbornim listama" ove stranke za predstojeće izbore u aprilu, u četvrtak u prostorijama Zavetnika u Vranju.

"Vlast u Vranju se očigledno prepala od Zavetnika i poslali su nam za proceduru prikupljanja potpisa overivača koji godinama ima problem sa alkoholom.

U četvrtak je nalazio sve moguće i nemoguće mane ljudima koji su dolazili da potpisima daju podršku našoj listi koju predvodi Milica Đurđević Stamenkovski.

Izmišljao je razloge sa namerom da niko od njih ne potpiše i potvrdi svoju volju da podrži našu listu.

Vraćao je ljude iz banalnih razloga - te lična karta je zaprljana, određivao ko u kojoj ulici živi, govorio građanima da dođu sutra - da bi njegovo čudno ponašanje kulminiralo tokom dana.

Kada je video da ogroman broj građana dolazi da pruži podršku našoj listi, pozvao je policiju, inscenirajući da je ugrožen, samo da bi prekinuo prikupljanje potpisa.

Došla je policija, on je izjavio na zapisniku da su ga ljudi, navodno, vređali, a zapravo ga niko nije ničim uvredio, niti za to postoji nekakav dokaz.

Pokupio je svu svoju tehniku, papire i pobegao kroz vrata naših prostorija.

Čak je tražio od policije da oni ponesu njegove uređaje, čitač ličnih karata, laptop, a oni su rekli da to nije njegov posao.

Smatram da je Grad Vranje učinio sve da nas spreči u prikupljanju potpisa za Milicu Đurđević Stamenkovski i našu listu", naveo je Nikolić za Vranje News.

Najnovije vesti