Nikolić: Biću poslanik svih Vranjanaca

Hoću da poručim mojim sugrađanima u Vranju i Vranjskom okrugu da ću biti njihov predstavnik u skupštini Srbije, bez obzira za koju su političku opciju glasali i da mi se mogu uvek kada imaju potrebu obratiti i zatražiti savet, pomoć, ukazati na nepravdu i kršenje njihovih prava, izjavio je Dragan Nikolić Nika, budući narodni poslanik iz Vranja u republičkom parlamentu.

U ponedeljak 1. avgusta konačno, tri meseca posle izbora, biće konstituisan novi saziv parlamenta Srbije u kome će Nikolić biti jedan od 250 narodnih poslanika sa mandatom Srpske stranke Zavetnici.

"Čini mi veliku čast što ću biti deo najvišeg zakonodavnog tela Republike Srbije i dobiti mogućnost da predstavljam građane Srbije u tom visokom domu.

Biću narodni poslanik koji će u ime Vranja i okruga govoriti a ne ćutati, tražiti a ne moliti, kritikovati a ne frenetično aplaudirati, predlagati a ne povlađivati i biti glasnogovornik protiv svih nepravdi i nezakonitosti", navodi Nikolić u pisanom saopštenju od petka.

On u tekstu uverava građane Vranja i okruga da "mogu biti sigurni da će imati svog predstavnika u Narodnoj skupštini Srbije, bez obzira na nacionalnu, versku, političku i svaku drugu pripadnost".

"Jer ste svi građani Srbije s jednakim pravima i obavezama, te zaslužujete poštovanje i zaštitu svoje države u svim segmentima života", podvlači Nikolić.

On dodaje da će se boriti "da jug centralne Srbije ne bude slepo crevo, stalno podsećati nadležne iz buduće vlade Srbije da ovaj deo zemlje zaslužuje jednako kao i ostali delovi Srbije da ekonomski napreduje, privredno se razvija i u prihodima dostigne nivo ostalih gradova".

"Biće mi čast da od ponedeljka predano služim svojoj Srbiji i svim njenim građanima i da na kraju ovog mandata mogu svima da pogledam u oči i kažem da je Srbija biti mnogo bolje mesto za život nego što je danas", zaključuke Nikolić u pisanom saopštenju.

Najnovije vesti