Nišlijka uhvaćena u mravljem švercu sa robom vrednom blizu milion dinara

Da je takozvani "mravlji šverc" uvek i svuda aktuelan pokazuje i zaplena skupe kozmetike na prelazu Špiljani koju je obelodanila Uprava carina.

- U pokušaju šverca osujećena je Nišlijka (41), ispod čijeg sedišta u autobusu je otkrivena torba puna firmirane kozmetike, procenjene vrednosti na skoro 900.000 dinara.

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju, prilikom detaljne kontrole autobusa leskovačke registracije, koji saobraća na liniji Herceg Novi-Leskovac - kaže se u saopštenju Carine.

Carinici su prethodno od prisutnih putnika i vozača autobusa na uobičajeno pitanje o tome da li imaju nešto da prijave dobili odrečan odgovor.

- I zaista u prtljažnom prostoru autobusa nije pronađeno ništa mimo ličnog prljaga.

Međutim, kada je izvršen pregled unutrašnjosti praznog autobusa, ispod jednog od sedišta pronađena je torba puna dekorativne kozmetike.

Ispostavilo se da je 220 različitih pudera, rumenila, bronzera, krema za lice, senki, ajlajnera, ruževa i sjajeva za usne poznatih svetskih proizvođača „lankom“, „iv sen loran“ i „đorđo armani“ u torbi ispod svog sedišta u autobusu "zaboravila" 41-godišnja Nišlijka - kaže se u saopštenju.

Najnovije vesti