Neverovatno: Hančani izgubili dva puta zaredom od istog protivnika sa 9:4

Vranje - Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana izgubili su od Jedinstva u Gornjem Stopanju sa 9:4, u utakmici 14. kola fudbalske Zone Jug.

Gotovo neverovatno zvuči podatak da je u prošloj sezoni Zone Jug (u meču koji je odigran u ovoj kalendarskoj godini), Morava izgubila od istog protivnika identičnim rezultatom, samo na svom terenu (4:9).

Iako su na gostovanje otišli sa velikom željom da se revanširaju Gornjostopanjčanima, gosti iz Vladičinog Hana bili su potpuno nemoćni protiv raspoloženog domaćina.

Pred oko 250 gledalaca za Jedinstvo su pogađali Stefanović u 6, 14, 24. i 84. minutu, Dimitrijević u 15, Nikolić u 30, Blagojević u 34. i 55. minutu i Milutinović u 90.

Za Hančane su pogađali Veličković u 45, Milan Stanković u 50. i 71. (iz jedanaesterca) i Marko Stanković u 61. minutu.

Podsećanja radi, u subotu su igrala još dva kluba iz Pčinjskog okruga, ali su oni ostvarili pobede.

Fudbaleri Pčinje iz Trgovišta, koji barem prema rezultatima u dosadašnjem toku prvenstva nezadrživo grabe ka plasmanu u Srpsku ligu Istok, u derbi utakmici savladali su kao domaćini jednog od glavnih konkurenata za plasman u viši rang, Pustu reku iz Bojnika sa 1:0.

Još jedan tim iz Pčinjskog okruga, Nebeski anđeli iz Vranja bili su više nego uspešni u utakmici ovog kola u pobedi nad Poletom 1980 iz Lapljeg sela od 5:0.

Vranjska Banja je bila slobodna u ovom kolu.

Pčinja je prva na tabeli sa 36 bodova, Banjčani imaju 30, a OFK Kosanica iz Kuršumlije 26.

Nebeski anđeli su sedmi sa 24, a Morava jedanaesta sa 15 bodova.

Pčinja će u sledećem kolu gostovati devetoplasiranom Čekminu u istoimenom mestu kod Leskovca, a Vranjska Banja dočekaće trinaestoplasiranu Akdemiju 10 iz Prokuplja.

Nebeski anđeli, tim Vojske Srbije, gostovaće pretposlednjoj Svetlosti u Badnjevcu, a Morava će biti domaćin četrnaestoplasiranom Jastrepcu iz Blaca.

Najnovije vesti