Nebeski anđeli pregazili Topličanina, Dinamo Jug igra u nedelju od 15 časova

Tim Nebeskih anđela iz Vranja pregazio je OFK Topličanina iz Prokuplja, trećeplasirani tim fudbalske Zone Jug, sa 4:0 (2:0), u utakmici 19. prvenstvenog kola.

Vranjanci, koji trenutno zauzimaju deseto mesto na tabeli, od starta su stavili do znanja favorizovanom gostu da nema šta da traži na ovom gostovanju.

Centarfor Petar Petrović doveo je domaći tim u vođstvo tačno na vreme, u 9. minutu utakmice, da bi Nebeske anđele na dva gola prednosti odveo Milan Ristić u 23. minutu.

To je bio i rezultat poluvremena.

Nije prošlo deset minuta u nastavku kada je anđele na nedostižnih 3:0 odveo Ognjen Cvetković (54. minut).

Konačnih 4:0 postavio je Aleksandar Radivojević u 73. minutu utakmice.

Branimir Stošić, trener Nebeskih anđela, bio je prezadovoljan posle utakmice.

"Svakako najbolja naša utakmica u ovom prvenstvu, a usudio bih se da kažem i u poslednjih nekoliko sezona.

U potpunosti smo nadigrali odličnu ekipu Topličanina u svim segmentima igre, a znamo da su oni kandidat za ulazak u viši rang.

Sam rezultat dovoljno govori", rekao je Stošić za Vranje News.

Kanonada hanske Morave

Svoju utakmicu 19. kola Zone Jug u subotu je odigrala Morava iz Vladičinog Hana, koja je kao gost deklasirala šesnaestoplasiranu Mladost 1959 u Vinarcu sa 0:8. Po dva gola za Hančane dali su Marjan Petrović i Andrija Ilić, a po jedan Veselin Velinović, Marko Stanijanović, Miloš Stanković i Ivica Stamenković. Hančani igraju odlično u poslednje vreme i sada sa 37 bodova zauzimaju visoko četvrto mesto na tabeli Zone Jug.

Dinamo Jug, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi, svoju utakmicu za povratak na lidersku poziciju u prvenstvu odigraće u nedelju, kada će od 15 časova na Stadionu Jumko dočekati petnaestoplasiranu OFK Kosanicu iz Kuršumlije.

Vranjski tim je u prvom delu prvenstva izbubio od istog protivnika u gostima sa 2:1.

Posle subotnje pobede Bošnjačana, trebaju im tri boda da bi se opet izjednačili s njima na liderskoj poziciji Zone Jug.

Minimalan poraz Mineralca u Bošnjacu

Fudbaleri Mineralca iz Vranjske Banje u subotu su poraženi u Bošnjacu od lidera na tabeli Jedinstva sa 3:2. Bošnjačani sada imaju 44 boda, tri više od vranjskog Dinamo Jug-a koji igra u nedelju. Mineralac je sedmi sa 31 bodom.

Najnovije vesti