Nastup na izborima najavila lista Za novo lice Vranja - Miloš Parandilović

Na lokalnim izborima u Vranju nastupiće i odbornička lista Za novo lice Vranja, ispred koje imenom i prezimenom stoji doskorašnji narodni poslanik u Skupštini Srbije Miloš Parandilović.

Lista će na lokalu, kako se najavljuje, imati pun naziv Za novo lice Vranja – Miloš Parandilović – Boban Mladenović.

Nepoznato je sa koliko će odborničkih kandidata nastupiti na lokalnim izborima 17. decembra, ali se zna da će je kao prvi na listi predvoditi Boban Mladenović, privatni preduzetnik.

Iz ove opcije najavljuje se da će se imena kandidata za odbornike znati za nekoliko dana.

Najbrojniji će, kako kažu, biti privatni preduzetnici i vlasnici privatnih radnji.

"Primarni cilj ove političke opcije na lokalu je da demontira vlast koja Grad Vranje vodi više od sedam godina i čiji je učinak na planu standarda građana i komunalne infrastrukture katastrofalan.

To je rezultiralo demografskom katastrofom, zato se i aktiviramo", najavljuju predstavnici ove liste.

Miloš Parandilović, predvodnik lista stranke Novo lice širom Srbije, nekadašnji je član Srpskog pokreta obnove (SPO) i POKS-a.

Stranku Novo lice Srbije osnovao je u septembru prošle godine, nakon razlaza sa Žikom Gojkovićem.

Miloš Parandilović je rođen 1989. godine u Priboju.

U poslednjem sazivu srpskog parlamenta izabran je za poslanika kao sedmi na listi Boško Obradović - Srpski pokret Dveri - POKS - Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

U avgustu je postao zamenik predsednika novoformirane poslaničke grupe Narodni pokret Srbije – Novo lice Srbije, a zatim od sredine septembra postao deo poslaničke grupe Narodni pokret Srbije – Ekološki ustanak – Novo lice Srbije.

Najnovije vesti