Nastavljena kampanja SNS-a: Tražimo poverenje birača da rekonstruišemo sve ulice

Rukovodstvo GrO SNS u Vranju obišlo je u nastavku predizborne kampanje mesne zajednice Dva Bresta, Gornji Asambair i Donji Asambair u Vranju.

Kandidati za narodne poslanike izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu” Slaviša Bulatović i Milan Ilić, te nosilac odborničke liste u Vranju Slobodan Milenković, zajedno sa predstavnicima najvišeg rukovodstava GrO SNS, obišli su Ulicu Budisava Šoškića, koja je nedavno asfaltirana, potom Dragačevsku ulicu i Ulicu Mihajla Pupina koja je preko 40 godina čekala asfalt.

Nosilac odborničke liste u Vranju i aktuelni gradonačelnik Slobodan Milenković rekao je da rekonstruisane mnoge ulice koje ovde decenijama nisu bile asfaltirane.

- Mogu da krenem da nabrajam od Budisava Šoškića, Dragačevske, Mihajla Pupina, Puškinove...

U narednom periodu rešavaćemo imovinske probleme i mnogo ulice u ovom naselju koje su nerešene poput Meše Selimovića, Narodnog fronta, Vojvode Vuka, Đorđa Andrejevića Kuna i još drugih ulica.

Procedure su u toku i ja se nadam da ćemo u narednih nekoliko meseci sve to da završimo i da sve kompletno rekonstruišemo - rekao je Milenković.

Jedan od najznačajnijih projekata u ovim naseljima je završetak izgradnje 186 stanova za pripadnike službi bezbednosti.

- U narednom periodu, za otprilike mesec i po dana, krenuće se sa izgradnjom druge faze i još 5 stambenih jedinica sa 298 stanova.

Ono što još bih želeo da izdvojim to je da će se na saobraćajnom poligonu, gde je bila ispostava saobraćajne policije, graditi nova policijska stanica, kao i etažna garaža i nova kotlarnica.

To je povezano sa investiranjem u toplovod i ovo naselje će u perspektivi imati daljinski sistem grejanja.

To su ogromne investicije i sve to ne bismo mogli da završimo da nije bilo direktne pomoći Republike Srbije, Vlade RS.

Želim da naglasim da je sve ovo urađeno u mandatu Srpske napredne stranke - istakao je Milenković.

Kandidat za narodnog poslanika Milan Ilić rekao je da je SNS tokom četiri godine mandata u Srbiji uspeo da stopu nezaposlenosti svede na istorijski minimum, manji od 10 procenta, te da je prosečna plata u decembru mesecu 2019. godine iznosila oko 520 evra.

- Srbija je u 2018. i 2019. godini imala direktne strane investicije zbirno veće nego sve bivše jugoslovenske republike zajedno - rekao je Ilić.

Ilić je naglasio da SNS "ne želi tu da stane".

- Želimo da nastavimo da gradimo i puteve i škole i bolnice i vrtiće širom ove naše zemlje, za našu decu - zaključio je Ilić.

OTVORENA KANCELARIJA SNS U GORNJOJ ČARŠIJI

Vranjski SNS otvorio je još jednu kancelariju u Vranju, u naselju Gornja Čaršija.

- Ova kancelarija biće direktan servis Roma i baviće se romskim pitanjima, ali je otvorena i za sve ostale stanovnike-rekao je Ivica Demirović, koordinator kancelarije.

Kancelarija se nalazi u Ulici Kralja Milana 127 i biće otvorena svakog dana od 8 do 22 časa.

Najnovije vesti