Nastavljena crna serija Surduličana: Vojvodina - Radnik 2:0 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su i u drugom prvenstvenom meču u kome ih je vodio novi trener Slavoljub Đorđević i to na gostovanju u Novom Sadu od Vojvodine rezultatom 2:0 (0:0).

U uvodnoj utakmici 8. kola Super lige domaćini su trijumfovali golovima Petra Bojića u 56. i Nemanje Čovića iz penala u 67. minutu susreta.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, iako je bilo izglednih prilika za obe ekipe.

Najbolju je propustio Radnikov fudbaler Lukić u 20. minutu kada je izašao sam pred golmana Vojvodine, ali je iz dva puta golman domaćih uspeo da sačuva mrežu.

Surduličanima je u prvom delu igre poništen jedan gol zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu, posle vodećeg a posebno nakon drugog gola, Vojvodina je imala još nekoliko prilika, ali se rezultat na semaforu do kraja meča nije promenio.

Poosle uvodne utakmice ovog kola Surduličani su pali na 18. mesto tabele Super lige sa samo četiri osvojena boda od muguća 24.

Vojvodina je druga, odmah iza Crvene zvezde, sa 17 bodova, uz četiri boda zaostaka za liderom.

Fudbaleri Radnika novu priliku za osvajanje bodova imaće u narednom kolu protiv Rada, jedinu ekipu koja je osim Napretka slabije polasirana na tabeli od Surduličana.

POSTAVE

Vojvodina: Vukliš – Andrić (od 81. Maksimović), Bralić, Devetak, S. Đorđević – Drinčić, Zukić (od 57. Mladenović) – Vukadinović (od 81. Pantelić), Čović, Bojić (od 75. Đuričin) – Mrkaić (od 57. Stojković).

Radnik: Kostić – Stevanović, Bogdanovski (od 68. Dimitrić), Lukić (od 46. Pavlov), Makarić (od 58. Spasić) – Danoski (od 68. Stamenković), P. Đorđević, Kričak, Stojanović – Jović, Mitošević.

Najnovije vesti