Narodnjaci vs Bulatović: Onaj ko nelegalno zida u Banji moraće to da vrati

Vranje - Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji oglasilo se saopštenjem za medije u vezi sa, kako se kađe, "početkom radova i nelegalnom gradnjom na prostoru otuđenog školskog dvorišta Osnovne škole Predrag Devedžić".

U vezi sa ovom gradnjom "narodnjaci" Banje pominju narodnog poslanika SNS i lidera vranjskih naprednjaka Slavišu Bulatovića.

"Otimači školskog dvorišta od 530 kvadrata, koji su zemljište dobili po ceni od 2,5 evra po metru kvadratnom što ukupno iznosi 1.300 evra, žele da preko nelegalne gradnje i otimačine zarade preko 150.000 evra.

Izgradnjom stambene zgrade u kojoj će Slaviša Bulatović dobiti dva stana, lokal i garažu", navodi se u saopštenju Narodne stranke u Banji.

Iz Poverništva te partije u saopštenju postavljaju pitanje - "gde se pomenuti Bulatović 'školovao' za ovakvu otimačinu državnog i školskog zemljišta"?

"Zar to nije mogla da uradi OŠ Predrag Devedžić, da dozvoli investotoru da sruši staru školu i da na tom celom placu sazida nekoliko stambenih zgrada koje bi kasnije škola dobila u trajno vlasništvu kako bi mogla da zbrine stanare koji privremeno stanuju u tom starom delu nekadašnje skole.

Kao i da ostale stanove proda i da na taj način obnovi kabinete, učionice, dvorište i fiskulturnu salu kao i fasadu škole.

Mi iz povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji odgovorno stojimo iza naših reči da ćemo sve to oduzeti i vratiti pravom vlasniku, tj. OŠ Predrag Devedžić.

Mi držimo reč", navodi se u saopštenju Povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji.

Najnovije vesti