Narodna stranka Vranje: Ne otvaraju se gradilišta u jesen

Reagujući na izjavu gradonačelnika Vranja da je u gradu "aktivno šest gradilišta", Gradski odbor Narodne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome se kaže da "nije za pohvalu to što se građevinska sezona redovno otvara u jesen, kada bi trebalo da se ista privodi kraju".

- Pored toga, započeto se nikada i ne završava u rokovima koje ova vlast sama projektuje već se radovi produžuju u nedogled.

Kao primer navodimo famoznu Ulicu Bore Stankovića, koja se gradi tačno godinu dana, a završetak nije ni na vidiku.

Tako je i sa ostalim gradilištima koje je započela ova vlast kao što su gradski park, vrtić u naselju Raška i šetalište u Vranjskoj banji.

Novo gradilište je i Ulica Kneza Miloša gde se radovi uveliko izvode, a da se pritom vlast ne rukovodi potrebama stanovnika ove ulice koja je zatvorena za saobraćaj jer su sve okolne ulice jednosmerne, tako da svako ko ima potrebu da vozilom ide u gornji deo grada mora dosta da kruži.

Narodna stranka postavlja pitanje gradonačelniku zbog čega recimo Ulica Narodnog heroja nije otvorena u oba smera, bar privremeno dok radovi na susednoj ulici traju?

Mi ne vidimo razlog zbog čega je to neizvodljivo osim zbog naplate parkiranja koja je nedavno uvedena u ovoj ulici.

Takođe, gradonačelnik spominje i novi projekat, kotlarnica za bio masu u Zdravstvenom centru Vranje za koju je rekao da će biti završena do kraja sledeće grejne sezone.

Znajući koliko je gradonačelnik Milenković precizan sa rokovima završetka započetih radova možemo samo da se nadamo da će i ova kotlarnica i sve ulice u gradu nekada biti završene – navodi se u saopštenju vranjskih "narodnjaka".

Najnovije vesti