Narodna stranka: Tužilaštvo i policija da stanu u zaštitu novinara Kostića

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju najoštrije je osudio verbalni napad na novinara Slavomira Kostića.

- Kostiću Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) svakodnevno crta metu na čelo, nazivajući ga u svojim saopštenjima "najgorim ljudskim šutom i ološem najgore vrste".

Učestalim saopštenjima Gradskog odbora SNS Vranje i njihovih glasnogovornika, tendenciozno i otvoreno uperenih protiv Slavomira Kostića, naprednjaci ga označavaju kao legitimnu metu napada indirektno, podstičući napad na njega, etiketirajući ga kao mrzitelja svog grada i svega što se gradi samo zbog toga što isti odgovorno i profesionalno radi svoj posao i redovno piše o lopovlucima, mahinacijama i bahatostima funkcionera SNS u Vranju i Vranjskoj banji.

Pozivamo nadležno Osnovno javno tužlilaštvo, kao i Policijsku upravu da ekspresno reaguju, preduzmu sve istražne radnje i pruže zaštitu Slavomiru Kostiću i celokupnoj redakciji portala.

U suprotnom, ukoliko se bilo šta desi ovim ljudima jedini i glavni krivac biće rukovodstvo Gradskog odbora SNS - navodi se u saopštenju GrO Narodne stranke.

INTEGRALNO SAOPŠTENJE SNS

- U istoriji beščašća zauvek će biti upisano ime Slavomira Kostića, kao bednika koji je u svakom trenutku bio spreman da radi protiv svog mesta i svojih komšija. Bilo je na ovom svetu svakakvog ljudskog šuta i ološa, ali poput gore pomenutog, nije i teško da će biti. Sada, kada se Banja budi i ponovo rađa, kao da se fekalija od čoveka uplašio za sopstveni opstanak na čistom. Jer, kako drugačije objasniti zlonamernu kritiku svakog projekta koji se realizuje u Vranjskoj Banji, a pri tom imati u vidu decenije propadanja Vranjske Banje, kada je ljudski talog od novinara ćutao, dok niko ništa nije radio?
A primera je zaista puno. I na njegovu nesreću biće ih još više. Poslednji je projekat toplifikacije centra Vranjske Banje. Držeći se principa što gore za Banju i Banjčane, to bolje za njega, on svakodnevno obmanjuje javnost da od toplifikacije centra Banje neće biti ništa. Verovatno ubeđen da će onda njemu biti toplije oko džepa. Ali, mi iz Srpske napredne stranke nećemo stati. Borićemo se još jače za lepšu i čistiju Vranjsku Banju. I pošto ga ne interesuje i ne raduje razvoj Banje, ipak mu poručujemo da nećemo raditi na toplifikaciji samo centra, već čitave Vranjske Banje. Može da laže i mrzi koliko hoće, mi ćemo od Vranjske Banje napraviti sve ono što on neće - piše u zajedničkom saopštenju vranjskih i banjskih naprednjaka.

Najnovije vesti