Narodna stranka: Mihajlovićeva u Vranju u funkcionerskoj kampanji

Evidentno je da poseta Zorane Mihajlović Vranju nije u vezi sa bilo kakvim otvaranjem, ni početkom radova na nekoj izgradnji već se ovde radi isključivo o jednoj funkcionerskoj kampanji potpredsednice Vlade i ministarke za infrastrukturu gradu u kome se nema šta ni otvoriti, jer ništa nije ni završeno, kaže se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke za Vranje.

- Radovi na izgradnji fabrike za prečišćavanje otpadnih voda su faktički počeli novembra 2019. godine.

U gradu čije je rukovodstvo nesposobno da bilo koji započeti projekat završi ustalilo je praksu "otvaranja početka radova".

To je valjda lakše od otvaranja nečega što je već završeno u projektovanom roku, što se u Vranju pod ovom vlašću do sada nije desilo, a po svemu sudeći se neće ni desiti - navode vranjski "narodnjaci" u saopštenju koje je u ponedeljak uveče prosleđeno medijima.

Mihajlovićevoj se zamera što je "u svojoj izjavi navela da Vranje ima uređenu infrastrukturu".

- Da je Mihajlovićeva došla u Vranje automobilom, kao što tvrdi, odmah bi uvidela da to nije istina.

Spoznala bi da je Vranje grad sa infrastrukturom čije je stanje očajno ili pak ona vidi samo ono što želi da vidi ili ono na šta je njene partijske kolege iz Vranja upute.

Da je prošla Ulicom Partizanski put ili bilo kojom drugom gradskom ulicom odmah bi joj bilo jasno u kakvom stanju je vranjska infrastruktura.

Kada Vranje ima tako uređenu infrastrukturu, kao što ste naveli, zašto onda niste zajedno sa našim gradonačelnikom otvorili završetak prve faze gradskog parka ili prvih 250 metara Ulice Bore Stankovića ili šetalište u Vranjskoj Banji?

Zašto Vas gradonačelnik nije odveo da vidite u kakvom je stanju Ulica Bore Stankovića, da porazgovarate sa stanovnicima te ulice i upitate ih kako žive mesecima gazeći blato u raskopanoj ulici u centru grada?

Međutim, jasno je da vi ovde niste došli da bi rešili neki problem naših sugrađana, već u sklopu aktivnosti predizborne kampanje, koristeći ponovo sve državne resurse koji su vam na raspolaganju.

Zato Narodna stranka Vranje poziva još jednom sve građane Vranja i Pčinjskog okruga na bojkot predstojećih lažnih, nedemokratskih i nepoštenih izbora u režiji Aleksandra Vučića, njegovih poslušnika i njegove lažne opozicije - navodi se u saopštenju GrO Narodne stranke u Vranju.

Najnovije vesti