Narodna stranka: Mi ćemo počistiti Vranje posle narednih izbora

U najnovijem saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke (NS) u Vranju, koje predstavlja odgovor na saopštenje GrO SNS-a od četvrtka, iznose se nagađanja da su saopštenje naprednjaka "pisali ljudi koji nikada nisu živeli u Vranju".

- Da su saopštenje pisali predstavnici SNS Vranje, isti bi znali da nijedan član Gradskog odbora Narodne stranke nikada nije bio na vlasti u Vranju, niti je ikada obavljao neku važnu funkciju u izvršnoj gradskoj vlasti.

Što se tiče žiro računa i konta na njima, gospodo naprednjaci, možemo da ih uporedimo pa da vidimo na čijim računima je konto veći, na vašim ili našim.

Naravno da nam smeta svaka uzurpacija gradskih prostorija u stranačke svrhe, a naročito kada se radi o prostorijama Doma kulture, tako da, gospodo naprednjaci, bolje da ste tim parama sredili pozorište, bioskop, salu Omladinskog kulturnog centra, s obzirom na to da su od nekadašnjih zdanja kulture u Vranju ostale samo ruine.

Sa druge strane, vi ste sami sebi uredili gradske prostorije, pretvarajući ih u stranačke, a mi se pitamo od čijih para?

Naravno da baratamo činjenicama, a činjenica je to da posle vas od grada neće ostati ništa do jedne napuštene ruine poput bioskopa ili pozorišta - kaže se između ostalog u saopštenju GrO SNS koje je prosleđeno medijima.

Činjenice su i to, dodaju "narodnjaci", da Vranje "ima fudbalski klub u Super ligi, a nema stadion, za razliku od Surdulice".

- I kada bismo želeo da nabrojimo sve argumente o tome kako vodite ovaj grad u ponor, bile bi nam potrebne barem dve televizijske emisije, što je nemoguće u današnjem medijskom mraku.

I na kraju, gospodo napredjaci, prestanite da kukate i plačete kako vas mi mrzimo.

Niko vas ne mrzi. Mi samo argumentovano ukazujemo na to koliko je vaša politika štetna i pogubna po Vranje, koliko ste destruktivni, nesposobni i neinventivni da uradite bilo šta u interesu građana.

I da vas još jednom podsetim da Narodna stranka nikada nije bila na vlasti, niti na republičkom nivou, niti na lokalnom u Vranju, tako da nikakvo đubre nismo ni mogli da ostavimo za sobom.

A, đubre koje ste, gospodo naprednjaci, vi napravili sistematskim uništavanjm ovog grada, mi ćemo počistiti odmah nakon sledećih izbora - kaže se u saopštenju GrO NS koje je potpisao gradski lider ove partije Đorđe Ristić.

Najnovije vesti