Narodna stranka: Da li je u privatizaciji Kičera bilo krivičnog dela

Vranje - Iz Povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji upitali su u četvrtak aktuelno rukovodstvo te gradske opštine "kako je i na koji način kafić Kičer odvojen od specijalne bolnice pao u privatne ruke"?

"Kako je to učinjeno premda je bivši direktor specijalne bolnice Svetislav Stošić bio smetnja dvojici banjskih političara koji su želeli da se privatizuje Kičer i da na taj način dele profit sa fiktivnim vlasnikom pomenutog kafića koji je isti dobio posredstvom politike?

Da li je tačno i to da je dotični dvojac, da bi došao do željenog cilja, na Upravnom odboru Specijalne bolnice Vranjska Banja, inicirao smenu sada bivšeg direktora Stošića i dela Nadzornog odbora bez znanja i dozvole ministarstva zdravlja do kojeg je došlo sa imenovanjem nove direktorke", spekulišu "narodnjaci" Banje.

Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji izrazilo je pisanim saopštenjem sumnju "da je privatizacija Kičera krivično delo".

"Za to delo će odgovorni biti procesuirani nakon pada ovog režima.

Ovakvo otimanje državne imovine i prirodnih resursa Republike Srbije od naprednjačkog režima ostaće nazapamćeno u novijoj istoriji Srbije.

U toj sveopštoj otimačini jedna od opština koja je ponajviše pogođena ovom devastacijom, pljačkom i razaranjem je Vranjska Banja", navodi se u saopštenju lokalnog Povereništva Narodne stranke.

Najnovije vesti