Narodna stranka: Što je šerpanje bučnije kraj tiranije je bliži

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju saopštio je u petak da je "razuman strah Aleksandra Vučića i njegovih poltrona imajući u vidu sve veći revolt naroda protiv aktuelne vlasti oličene u Srpskoj naprednoj stranci".

- Građani svake večeri u 20.05 časova, lupanjem u šerpe i lonce sa terasa i prozora, iskazuju šta misle o ovom režimu.

Verovatno u nedostatku inventivnosti da se osmisli nešto originalno, kao odgovor na buku nezadovoljnih građana Vučić i njegovi pribegavaju starom oprobanom radikalskom metodu - da na svaku akciju nezadovoljnih građana odgovore kontraakcijom, isturajući u prvi plan svoje lakeje i poltrone, ali i ljude koje na raznorazne načine primoravaju ucenama i pretnjama.

Kako je "šerpanje" svake večeri sve jače, što se u četvrtak uveče jasno čulo i u Vranju, to je strah Vučića i naprednjaka sve veći, pa njegova klika putem ozvučenja i razglasa pokušava da ublaži strah diktatora i nadomesti podršku naroda koju očigledno Vučić više ne uživa, premda u ovom trenutku nisu u mogićnosti da ucenjuju, maltretiraju i prisiljavaju ljude da izlaze na prozore i terase svojih stanova i iskazuju "podršku" tiraniji.

Očigledno je da podršku naroda nemaju, ali su zato tu zvučnici raspoređeni širom grada, na terase određenih kuća i zgrada, određenim javnim ustanovama i ugostiteljskim objektima, u nadi da će time zabašuriti sve veću buku nezadovoljnog naroda.

Iz takve panične akcije naprednjaka jasno se izvodi zaključak da je narod rekao "NE" njihovoj tiraniji, te da sada strahuju od zakona koji će ih stići odmah nakon oslobođenja Srbije i uspostavljanja pravne države.

I na kraju, gospodo naprednjaci, zatvora za lopovluke, pljačke i sva nedela koja ste počinili za ovih osam godina neće vas spasiti ni zvučnici sa terasa niti sva vaša "ljubav" prema vašem vođi.

To vam obećavamo!

Srbija se budi, kraj vam se bliži - poručuje se u saopštenju vranjskog odbora NS koje je potpisao gradski lider Đorđe Ristić.

Najnovije vesti