Naprednjaci sa žiteljima MZ Tulbe: Ovi susreti pokazuju da smo odgovorni

Na sastanku u Mesnoj zajednici Tulbe, prema planu susreta funkcionera SNS iz javnog sektora sa građanima, gradonačelnik i potpredsednik vranjskih naprednjaka Slobodan Milenković istakao je "da je aktuelna vlast odgovorna prema svojim građanima i da je upravo razlog za ovakve susrete sa građanima".

Milenković je upoznao prisutne sa aktuelnim radovima i planovima lokalne samouprave za ovu mesnu zajednicu.

Generalni sekretar vranjskog SNS-a Goran Đorđević kazao je da će partija "nastaviti sa dobrom praksom organizovanja direktnih susreta sa građanima", izražavajući "zadovoljstvo što su se građani odazvali u velikom broju".

Stanovnici naselja Tulbe izneli su svoje probleme i postavljali pitanja koja su se uglavnom odnosila na rešavanje infrastrukturnih i komunalnih problema u ovoj MZ.

Neki od građana raspitivali su se kako da oni ili članovi njighovih porodica dođu do posla.

- GrO SNS nastaviće da organizuje ovakve susrete sa građanima i u narednom periodu u svim ostalim mesnim zajednicama, kako bi mogli da se naprave planovi i sistematski, shodno finansijskim mogućnostima, rešavaju problemi građana - rekao je Đorđević.

Osim gradonačelnika i genseka SNS, koji je i direktor JP Vodovod, građanima MZ Tulbe na raspolaganju su bili gradski većnici i direktori javnih preduzeća i ustanova iz ove stranke.

Najnovije vesti