Najavljena druga faza rekonstrukcije Bore Stankovića, novi režim saobraćaja

U poendeljak 2. marta počeće izvođenje radova druge faze u sklopu rekonstrukcije Ulice Bore Stankovića, jedne od najvažnijih saobraćajnica u Vranju, najavljeno je iz JP Urbanizam i izgradnja.

Iz Urbanizma je saopšteno da će druga faza rekonstrukcije obuhvatiti radove od raskrsnice sa ulicama "1. maj" i Esperanto do Dunavske ulice, odnosno skretanja za naselje Češalj, prema glavnoj bolničkoj kapiji.

Druga faza rekonstrukcije podrazumevaće i izmenjeni režim saobraćaja u toj i okolnim ulicama.

- Od 2. marta, kada počinje uklanjanje kocke sa kolovoza i početak radova na podzemnim instalacijama, za saobraćaj biće zatvorena Ulica Bore Stankovića, od Dunavske ulice do raskrsnice sa ulicom 1. maj i Esperanto.

Prilaz iz Ulice Bore Stanković na parking Zdravstvenog centra (ZC) Vranje od 2. marta biće zatvoren.

Od tog dana za ulaz na parking ZC koristiće se glavna kapija Bolnice.

Za hitne slučajeve i vozila Hitne medicinske pomoći prilaz do službe Hitne medicinske pomoći Zdravstvenog centra Vranje koristiće se poseban prilaz sa parkinga u Dunavskoj ulici koji će do ponedeljka 2. marta biti osposobljen i obeležen horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Najstrožije je zabranjeno parkiranje vozila unutar Zdravstvenog centra i na prilaznom putu do Hitne medicinske pomoći - navode iz JP Urbanizam i dodaju da će Komunalna policija i služba JP Parking servis "svakodnevno uklanjati vozila sa ovih saobraćajnica".

Najnovije vesti