Najavljen koncert Koikoi u Vranju za Međunarodni dan mladih

KOIKOI, beogradski indi-rok sastav i jedan od najpopularnijih novih bendova regionalne scene, u kojem bas gitaru svira Vranjanka Emilija Đorđević, prvi put od svog postojanja nastupiće u Vranju, u subotu 12. avgusta od 21 sat u atrijumu Omladinskog kulturnog centra (OKCE).

Pored KOIKOI u Vranju će tog dana svirati još i bend Sky Hook iz Niša, DJ set Emica i DJ setovi mladih DJ-eva iz Vranja (Mury, Rasko, Filip i Lex).

Sastav KOIKOI, pored Vranjanke Emilije, čine još i Marko Grabež, Ivana Miljković i Ivan Pavlović Gizmo, kreativci iz različitih vetrova beogradske scene sa zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indi rok/pop zvuka.

Njihov debitantski album Pozivi u stranu, sa ukupno deset numera i singlovima Ogledalo je zrcalo, Misisipi i Krinolina, pobrao je hvalospeve kritike iz celog regiona, ali i simpatije publike i za rekordno vreme lansirao ih u sam vrh regionalne muzičke scene.

Tokom prethodnih godina nastupali na najvećim regionalnim festivalima, kao što su EXIT, In Music, Arsenal Fest itd.

KOIKOI je ušao i u finale Evropskog muzičkog programa Hemi muzičkih nagrada kao predstavnici iz Srbije, sa još osam bendova iz centralne i jugoistočne Evrope.

Koncert u Vranju biće organizovan povodom Međunarodnog dana mladih.

Organizator je Kancelarija za mlade grada Vranja, u saradnji sa omladinskom grupom Ključ, a pokrovitelj Grad Vranje.

Ulaz na koncert biće besplatan.

Najnovije vesti