NAJAVA UTAKMICA: Derbi zone u Trgovištu, za Radnik počinje plej-aut

U 31. kolu Super lige Srbije, u sklopu „plej-aut“ faze, surdulički Radnik dočekaće u subotu od 18 časova ekipu Javor Matisa iz Ivanjice. Surduličani su deveti na tabeli sa 36 bodova.

U utakmici 22. kola Prve lige Srbije u fudbalu, na stadionu Jumka vranjski Dinamo dočekaće u nedelju od 15.30 beogradsku Bežaniju.

Dinamo je lider na tabeli Prve lige Srbije, ali samo sa bodom prednosti u odnosu na novosadski Proleter i pet bodova više od trećeplasiranog Metalca.

Proleter gostuje Budućnosti iz Dobanovaca, dok Metalac dočekuje pirotski Radnički.

U fudbalskoj Zoni Jug, u kojoj se takmiči četiri kluba iz Pčinjskog okruga, u subotu i nedelju igraju se mečevi 21. kola.

U subotu od 16.30 na međusobni megdan će fubaleri Vranjske Banje i Nebeskih anđela, na terenu Banjčana.

Hanska Morava, u subotu u isto vreme, dočekuje ekipu Balkanskog iz Dimitrovgrada, dok će drugoplasirana Pčinja u derbiju dosadašnjeg dela prvenstva dočekati lidera na tabeli, ekipu leskovačke Dubočice.

Meč se takođe igra u subotu od 16.30 u Trgovištu.

Dubočica (50) ima pet bodova prednosti nad Pčinjom, Vranjska Banja je sedma na tabeli Zone Jug sa 30, Morava jedanaesta sa 23, a Nebeski anđeli dvanaesti sa 22 boda.

Klub malog fudbala Vranje u ponedeljak od 20.30 sati gostuje Srpskoj u Beogradu.

Niški Vinter sport i Vranje dele drugo mesto na tabeli sa po 37 bodova, dok prvoplasirana Ivanjica ima 43.

Derbi ovog kola igra se u Nišu gde Vinter sport dočekuje Ivanjičane.

U meču sedmnaestog kola Super B lige Istok-Zapad u rukometu, RK Vranje 1957 dočekaće ekipu Planinka Prolom Vode iz Kuršumlije u subotu od 19 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Vranjanci posle šesnaestog kola zaostaju samo bod za vodećim Novim Pazarom (30 bodova) koji u ovom kolu dočekuje fenjeraša Karađorđa iz Topole (samo 2 boda).

U sledećem 25. kolu Prve regionalne košarkaške lige Istok, koje je na programu u subotu, Morava iz Vladičinog Hana dočekuje Jastrebac iz Aleksinca od 19.30, a Jugbasket gostuje Sokobanji od 17 časova.

Utakmica surduličkog KK Radnik i Bor RTB, koja je trebalo da se odigra u petak u Boru, registrovana je službenim rezultatom 20:0 za domaćina.

Najnovije vesti