Nagrađeni đaci generacije u Vranju

Grad Vranje u petak je sve đake generacije nagradio mobilnim telefonima i knjigama, u skladu sa njihovim uzrastom.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković organizovali su tim povodom prijem, čestitajući im na postignutom uspehu.

Gradonačelnik je istakao da se grad Vranje ponosi velikim brojem vredne, uspešne i talentovane dece.

- Vi ste najbolji u generaciji i taj uspeh ste postigli velikim trudom i radom, odricanjem, ali i zahvaljujući snažnoj volji koju imate da dodjete do zapaženih rezultata.

Upravo vas to odricanje izdavaja od drugih i određuje vaš karakter i vašu ličnost.

Ove godine imali smo specifičnu situaciju zbog pandemije izazvane koronavirusom, pa je drugo polugođe moralo da bude organizovano na specifičan način, a naše Ministarstvo prosvete je u tom slučaju pokazalo dobru organizaciju.

Vi ste nada našeg grada i ovom prilikom želim da vas zamolim da kada završite školovanje, svoju budućnost planirate u Vranju“, rekao je Milenković.

U ime nagrađenih, prisutnima se obratio Mihajlo Bencun đak generacije Medicinske škole dr Izabel Emsli Haton, koji se zahvalio gradskom rukovodstvu i svim profesorima na saradnji, pruženoj podršci i podstreku u daljem školovanju.

Najnovije vesti

Foto SPC Danas je Markovdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i njeni vernici u Vranju i Srbiji slave Markovdan, praznik posvećen Svetom apostolu Marku...

Foto Vranje News Danas je Svetski dan Crvenog krsta »

Vranje - U Srbiji je svaki četvrti stanovnik tokom prošle godine dobio neki vid pomoći od Crvenog krsta, čime je ta orga...