Nagrađena turistička mapa TOV-a

Turistička organizacija Vranje (TOV) osvojila je drugu nagradu u kategoriji "Turistička mapa" na 12. Izložbi suvenira i turističkih publikacija "Leskovac 2019", saopšteno je iz TOV-a.

Nagrade su svečano dodeljene u četvrtak uveče u okviru pratećeg programa Izložbe suvenira i turističkih publikacija "Leskovac 2019".

U takmičarskom delu je učestvovalo više 40 turističkih organizacija koje su se nadmetale u 11 kategorija - Jednolisna turistička publikacija; višelisna turistička publikacija do 50 stranica; višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica; video publikacija; suvenir; upotrebni predmet; turistički plakat; najoriginalniji eksponat; turistička fotografija; turistička mapa i turistička razglednica.

Kriterijumi za ocenjivanje petočlanog žirija bili su: autentičnost, likovnost, originalnost, kvalitet izrade, inovativnost, upotrebna vrednost i opšti utisak.

- Osvojena nagrada predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg turističkog blaga Vranja - poručuju iz TOV-a.

Najnovije vesti