Na listi Dosta je bilo i Borisa Tadića četvoro kandidata iz Vranja

Republička izborna komisija proglasila je poslaničku listu koalicije Dosta je bilo i Socijademokratske stranke pod nazivom Dobro jutro Srbijo, sa imenima 250 kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije među kojima su i njih četvoro iz Vranja, dok je jedan iz Surdulice.

Iz Vranja se najbolje na listi kotira doktor stomatologije Igor Andonov (SDS) na 38. mestu.

Inžinjer arhitekture Miroslav Mladenović (DJB) je na 61. mestu, master socijalna radnica Snežana Tasić (SDS) je na 111. mestu, a medicinski tehničar Dragan Mladenović (SDS) je 117. na listi.

Kada je reč o ostalim opštinama Pčinjskog okruga, tu je jedino profesorka istorije Rajka Dojčinović (SDS) iz Surdulice na 108. mestu ove liste.

Poslaničku listu Dosta je bilo - Socijademokratska stranka - Otete bebe - Dobro jutro Srbijo predvodi diplomirani inženjer elektrotehnike Saša Radulović (DJB) na poziciji broj 1.

Magistar političkih nauka Miloš Kovačević (SDS) je drugi na listi, diplomirana ekonomistkinja Ana Pejić (Otete bebe) treća, prevodilac Branka Stamenković (DJB) četvrta, advokat Vojin Biljić (DJB) peti na listi, a šesta književnica i rediteljka Vida Ognjenović (SDS).

Klinički psiholog Boris Tadić je 249. na listi.

Lista je u punom formatu sa 250 imena za narodne poslanike, koliko mesta ima i u Skupštini Srbije.

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 17. decembra.

Najnovije vesti