Mustafa: Sluge naprednjaka bi da preuzmu Nacionalni savet Albanaca

Vranje - Na optužbe Alternative za promene da su Partija za demokratsko delovanje (PDD), kojoj pripada, i Nacionalni savet Albanaca (NSA), koji vodi, zloupotrebile novac od kosovske vlade deleći ga njegovim partijskim saborcima, Ragmi Mustafa odgovara da one dolaze od "slugu naprednjaka, s ciljem preuzimanja NSA".

"Razvrat u horu od sluge naprednjaka, koji zaudara na klevetničko, ponižavajuće i omalovažavajuće smeće, ima za cilj samo preuzimanje NSA”, poručio je Mustafa na Fejsbuku, prenose Bujanovačke.

Ovo nije prvi put da je on stranku predsednika opštine Preševo Šćiprima Arifija povezao sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Pored Alternative, sumnju na korupciju prilikom raspodele novca sa Kosova na konkursu za nevladine organizacije i pojedince iz Bujanovca i Preševa izrazile su i Demokratska partija Nagipa Arifija i Pokret za demokratski progres Šćiprima Muslijua, koje su zvanično zatražile od kosovskog premijera da preispita odluku od 29. decembra.

Mustafa je optužbe nazvao i budalaštinama.

Dodao je da oni koji ih iznose "time samo pokazuju pravo lice".

"Od suštinske važnosti je očuvanje, zaštita i negovanje nacionalnog identiteta Albanaca u Dolini kroz kulturu, umetnost, medije i sport.

To znači biti sa predškolcima, osnovcima, srednjoškolcima, studentima, školama fudbala, košarke i karatea.

Medijskim kućama i pravim novinarima.

Da se da prilika inovacijama i individualnim inicijativama u kulturi, umetnost i mnogim drugim oblastima", napisao je Mustafa.

Najnovije vesti