MUP Zdravstvenom centru dodelio zahvalnicu za unapređenje saradnje

Vranjska Policijska uprava dodelila je zahvalnicu Zdravstvenom centru (ZC) Vranje za uspešnu saradnju i "unapređenje odnosa sa Policijskom upravom" u 2020. godini.

Zahvalnica je dodeljenja u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Dana policije.

Ovim povodom direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić kazala je da je "prošla godina bila godina borbe za zdravlje".

"U godini kada sumiramo rezultate rada ovo je još jedna u nizu nagrada i pohvala koje je Zdravstveni centar Vranje zasluženo dobio.

Zahvaljujem se pripadicima MUP - Policijske uprave u Vranju što su svima nama, zaposlenima u ZC učinili čast i svrstali nas među retke institucije i istaknute pojedince kojima se na ovaj način, godinama unazad na Dan policije i Slavu Ministarstva, zahvaljuju.

Zaštita građana je naš zajednički svakodnevni zadatak.

Između PU Vranje i ZC postoji saradnja na mnogim nivoima i u mnogim oblastima.

Ono što želim posebno da naglasim ovom prilikom jeste međusobna ispomoć tokom pandemijskog perioda gde smo uspeli da produbimo i unapredimo odnos koji je za rezultat imao omogućavanje našim građanima da dobiju svu potrebnu pomoć i zaštitu onda kada je to bilo najpotrebnije", naglasila je Antić.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu kada je srpska Žandarmerija, na Duhove, odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.

Najnovije vesti