MUP otvorio konkurs za 67 radnih mesta u Policijskoj upravi Vranje

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), od toga za 67 radnih mesta u Policijskoj upravi (PU) u Vranju.

U vranjskoj upravi biće primljeno 10 polaznika za radno mesto policajca, 3 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 54 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Reč je o konkursu za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

"Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Kandidati za polaznike će se prilikom prijave na konkurs izjašnjavati za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje", navodi se u tekstu konkursa.

Uslovi i detalji konkursa mogu se naći na sajtu MUP-a www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

Najnovije vesti