Mreže mirovale u poslednjoj proveri u Turskoj: Radnik - Vorskla 0:0

Fudbaleri surduličkog Radnika remizirali su (0:0) protiv ukrajinske Vorskle u poslednjem pripremnom meču u Turskoj, gde su se Surduličani dve nedelje pripremali za nastavak šampionata u Super ligi.

Ukrajinci su u prvom poluvremenu imali izglednije šanse, ali zahvaljujući dobrim reakcijama odbrane srpskog tima nisu stigli do prednosti.

Tim Radnika nekoliko puta je zapretio u drugom delu susreta preko Nikolića i Zlatanovića, a u najboljoj prilici bio je Danoski, ali nije pogodio mrežu.

Mreže oba tima ostale su netaknute do kraja meča.

Psolednju proveru Surduličani će imati 9. februara protiv vranjskog Dinama.

Fudbaleri Radnika su, nakon odigranog dvadeset jednog kola prvog dela prvenstva 2018/19 na devetom mestu tabele Super lige sa 28 bodova i boriće se u nastavku šampionata za ulazak u plej-of.

Radnik: Vasiljević, Đorđević, Pajović, Stevanović, Milovanović, Kojić, Stanisavljević, Ristović, Kejremeh, Nikolić, Zlatanović. Igrali su još Danoski i Stamenković

Vorskla: Tkačenko, Sakiv, Martinenkoi, Dalku, Sapaj, Kane, Skljar, Gabelok, Kobahidze, Vasin, Kolomoek. Igrali su i Šust, Artur, Čižov, Česnakov, Perduta, Petrović, Rebenok, Šećih, Šarpar, Misik i Kareka.

Najnovije vesti