Moja vila šeprtlja i Antmen i Osa i ove subote na repertoaru bioskopa VIDEO

Od dva filma, koji će biti na bioskopskom repertoaru u sali Pozorišta Bora Stanković u subotu 25. februara, prvi će biti prikazan u 12 časova - reč je o animiranom filmu Moja vila šeprtlja, namenjenom najmlađoj bioskopskoj publici.

Animirani avanturistički film za decu je priča o Violeti, radoznaloj i luckastoj vili, koja se izgubila u ljudskom svetu.

"Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su ljubičice.

Sada joj predstoji godišnji ispit - samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku.

Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu.

Ali, ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu.

Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet.

Tada ona završava u Maksinoj novoj sobi i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu", navodi se u najavi filma.

Takođe u subotu, u večernjem terminu od 20 časova, Vranjanci će moći da pogledaju naučno fantastični film Antmen i Osa: Kvantumanija.

"Partneri superheroji Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa.

Zajedno, sa roditeljima Hope - Hank Pym i Janet Van Dyne i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang, porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast.

U interakciji sa čudnim novim stvorenjem upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće", poručuju iz produkcije.

Karte za pozorišne predstave i bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici vranjskog pozorišta.

Najnovije vesti