Mitrović isprozivao Kamberija, iz kabineta nisu ostali dužni

U Bujanovcu se opet povela oštra polemika na relaciji narodni poslanik SNS Nenad Mitrović – predsednik opštine Šaip Kamberi (PDD), a u vezi sa Mitrovićevom tvrdnjom da se Kamberi, pre nešto više od mesec dana, nije odazvao pozivu Kompanije Jumko na otvaranje novog pogona, jer nema ispravan e-mail, javlja portal Bujanovačke.

Kamberiju je, kako tvrdi Mitrović, poslat poziv na adresu njegove službene elektronske pošte, koja se nalazi za zvaničnoj internet prezentaciji opštine Bujanovac.

Istovremeno, iz opštine uzvraćaju da je poziv Kamberiju na otvaranje Jumkovog pogona „stigao na adresu koja nije važeća“.

Poslanik SNS Mitrović navodi da je poziv za otvaranje Jumkovog pogona poslat na zvaničnu adresu koja je vidljiva svima koji bi da kontaktiraju Kamberija.

–Na zvaničnoj stranici opštine Bujanovac dat je e-mail kao kontakt da se lakše dođe do predsednika opštine, a onda kažu da ta adresa nije u elektronskom kontaktu!

Pitam se, kako građani, druge lokalne samouprave, potencijalni investitori, državni organ itd. mogu doći do predsednika opštine.

Ili, predsednik opštine, da ne bi imao poslovne obaveze, stavi e-mail koji, kako navode, nije u elektronskom kontaktu.

To se zove odgovorno ponašanje predsednika opštine – kazao je Mitrović.

Kamberi i njegov zamenik Stojanča Arsić ranije su izjavili da na otvaranje nisu došli, jer nisu dobili poziv iz Jumka.

Bujanovačke su na svom portalu objavile na uvid čitaocima kopiju poziva iz Jumka, upućenog elektronskom poštom, fotografiju sa opštinskog sajta i sliku koja je na opštinskom Fejsbuk profilu postavljena kao uputstvo sa Kamberijevim elektronskim adresama (vidi dokumente ispod teksta).

Opština Bujanovac je, pak, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici Komuna E Bujanocit-Faqja Zyrtare, reagovala na izjavu Mitrovića, uz konstataciju da „već mesec dana pokušava da neistinu proglasi istinom“, kao i da je „opet promašio“.

- E-mail, na koji je navodno poslat poziv predsedniku opštine Bujanovac da prisustvuje otvaranju pogona Jumko u Bujanovcu, nije elektronski kontakt koji je u funkciji.

Redovni kontakti predsednika opštine Bujanovac, koje koristi u komunikaciji sa svim domaćim i inostranim institucijama, jesu oni koji su prikazani na slici.

Eto, desilo se da baš Jumko nema te kontakte - konstatovali su iz Kamberijevog kabineta.

Najnovije vesti