Miroslav Dejković, Bojan Kostić i Dragoljub Stevanović gosti TV debate od 20h

Gosti TV debate Kontekst, (četvrtak 20h, TV Info Puls), šeste po redu u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, biće trojica ekonomista - donedavni gradski većnik za budžet i finansije Bojan Kostić (ispred Srpske napredne stranke), potom nekadašnji predsednik Izvršnog saveta opštine Vranje Miroslav Dejković (Socijalistička partija Srbije) i Dragoljub Stevanović, bivši zamenik gradonačelnika Vranja (Pokret slobodnih građana).

Neke od tema najnovije TV debate Kontekst, koja će se emitovati na TV Info puls u četvrtak 7. decembra od 20 časova su: stanje ekonomije i finansijska situacija u Srbiji, sa akcentom na jug Srbije i Vranje, faktori koji utiču na smanjenje prosečne plate u Vranju u odnosu na državni prosek, gradski finansijski aspekti, analiza stabilnosti finansija u Vranju, zaduženja grada i način trošenja novca iz gradske kase, siva ekonomija, razvojna politika i podrška države, perspektive i konkretni koraci za unapređenje ekonomske situacije i stanje gradske kase na kraju mandata aktuelne vlasti i uoči izbora.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

TV debatu Kontekst sa pomenutom trojicom gostiju moći ćete da gledate na pozicijama kanala MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 660, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu Vranje News, na stranici www.vranjenews.rs, u meniju Kontekst (TV debate), kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici ovog portala.

Iz nezavisne produkcije dva medija podsećaju da je prvenstveni cilj organizacija TV debata o aktuelnim političkim, ali i svim drugim temama o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, te da će TV debate, kao što su i dosad bile redovno organizovane, a da su intenzivirane u aktuelnom predizbornom ciklusu.

"Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o političkim, privrednim, infrastrukturnim, komunalnim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema - u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću", podsećaju iz dva medija.

Kontekst - da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u četvrtak 7. decembra od 20 sati na kanalu TV Info Puls, a potom i na portalu Vranje News.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...