Mirjana Bogićević nova predsednica IO Sava osiguranja

Vranje/Beograd - Nadzorni odbor Sava neživotnog osiguranja a.d.o. Beograd imenovao je Mirjanu Bogićević za novu predsednicu Izvršnog odbora, saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće.

U saopštenju se precizira da je Bogićevićeva do sada bila članica Izvršnog odbora Društva.

Mirjana Bogićević je u svojoj poslovnoj karijeri stekla bogato iskustvo u korporativnom upravljanju i rukovođenju na različitim pozicijama u osiguranju, uključujući i poziciju predsednika IO društva za osiguranje.

Nosilac je međunarodnih profesionalnih zvanja ovlašćenog internog revizora i specijaliste za rizike stečenih kod globalne profesionalne organizacije The Institute of Internal Auditors, USA.

Ima objavljene stručne radove iz oblasti korporativnog upravljanja, upravljanja rizikom i internih kontrola, a u istim oblastima je često angažovana kao edukator i predavač na domaćim i međunarodnim stručnim konferencijama.

- Kontinuitet uspešnog razvoja u skladu sa definisanom strategijom i vizijom biće i dalje u fokusu upravljanja Sava neživotnim osiguranjem od strane Izvršnog odbora Društva.

Dugogodišnje profesionalno iskustvo i poslovna reputacija Mirjane Bogićević, sada u kapacitetu predsednice Izvršnog odbora Sava neživotnog osiguranja, nas uveravaju da će Društvo nastaviti uspešno poslovanje sa postojećim i širenje poslovne saradnje sa novim partnerima, kreirati nove projekte i poslovne aranžmane zajedno sa timom koji čini više od 350 zaposlenih - navodi se u saopštenju Sava neživotnog osiguranja a.d.o. Beograd.

Najnovije vesti