Migranta udario voz na železnici kod Preševa

Jedan migrant Iz Indije, star oko trideset godina, teško je povređen u subotu uveče oko 21 sat, kada ga je udario teretni voz koji saobraća na relaciji Tabanovce - Niš, saznaje Vranje News od dobro obaveštenih izvora bliskih istrazi.

Nepoznato je da li se migrant uspavao pored pruge, ali je u momentu kada je na njega naletela kompozicija, bio u sedećem položaju, a lokomotiva ga je zakačila prednjom levom stranom.

Ekipa saniteta preševskog Doma zdravlja prevezla ga je do Vranja, odakle je vozilom hitne medicinske pomoći transportovan u Klinički centar Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, migrant ima teške povrede, prelome nadlaktice i butne kosti, ali je van životne opasnosti.

Ilegalni imigranti inače često pokušavaju da se teretnim vozovima prebace kroz Srbiju ka zemljama EU.

POLICIJA: Četiri saobraćajke, nema povređenih

Četiri daobraćajne nezgode, na sreću bez povređenih osoba dogodile su se u vreme vikenda, od 23. do 25. novembra na području Policijske uprave u Vranju, saopštila je policija.

- Jedna osoba zadržana je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a registrovan je i jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i mira, vršenje nasilja nad drugim - saopštava Policijska uprava Vranje.

Najnovije vesti