Malac genijalac: U toku upis novih polaznika

Nova školska godina u Školi mentalne aritmetike „Malac genijalac“ u Vranju počeće 1. septembra, a upis za nove polaznike je u toku, pa iz vranjske škole pozivaju roditelje da ulažu u znanje i veštine sticanja znanja svoje dece.

- Program naše škole decu usmerava da dostignu što veći nivo razvoja moždaniih neurona, što za rezultat daje izvanrednu koncentraciju, pažnju, samopouzdanje i dalje se manifestuje izvanrednim rezultatima u školi.

Dozvolite vašoj deci da dostignu svoj maksimalni potencijal – poručuju iz škole Malac genijalac.

U Vranju je, navode predavči u školi, oko 50 malih genijalaca uspešno završilo prvu godinu i svi oni nastavljaju u drugi razred jačanja i razvoja mentalnih sposobnosti.

- Rezultat rada sa decom ogleda se u izvanrednim rezultatima postignutim na Međunarodnoj olimpijadi mentalne aritmetike održanoj juna u Beogradu.

Od 1.200 takmičara sa celog Balkana, Vranje je učestvovalo sa osam učenika i osvojilo jedno treće mesto i sedam mesta u rangu od pet do 15 mesta – ističu predavači.

Iz škole podsećaju da je Malac genijalac u Vranju počeo sa radom septembra prošle godine i sastoji se iz osnovnog i naprednog nivoa, a svaki traje kao jedna školska godina, od septembra do juna.

- Svi zainteresovani mogu da posete naš prostor u Vranju u Ulici Vula Antića 14, da nas kontaktiraju putem telefona 069/696901 ili fejsbuk stranice Malac Genijalac Vranje. Mi smo tu za decu koja menjaju svet – kažu iz vranjske škole.

Najnovije vesti