Makedonac OJADIO KLADIONICU za 600.000 evra

Vest je prostrujala širom Balkana brzinom munje - Makedonac iz Prilepa na 15 uloženih dobio je 600.000, javio je Mozzart sport.

Vane lesnoski ima 48 godina i živi u Prilepu.

- Nije ovo slučajno. Stalno gađam velike dobitke, a sad sam imao osećaj da ću ostvariti ogroman dobitak. U prethodnih godinu i po dana nekoliko puta sam bio na ivici velikih suma, ali nisam odustao. Znao sam da ću kad-tad proći, i evo, desilo se - rekao je Lesnoski za Mozzart.

Neverovatna je činjenica da je ovaj Prilepčanin odigrao tiket pre mesec dana - dakle, vezao je utakmice koje su se igrale tokom četiri sedmice.

Kladionica Mozzart je vrlo rano izbacila kvote za mečeve osmine finala Lige šampiona, baš kao što još od decembra možete da se kladite na Svetsko prvenstvo u Rusiji, i to je Lesnoski iskoristio.

- Uvek smireno tipujem. Igram hladne glave i racionalno. Nikako navijački. Pažljivo sve analiziram, gledam statistiku, međusobne susrete i pratim neki svoj osećaj. Pre oko godinu dana imao sam dobitak od 25.000 evra, čini mi se isto u februaru, izgleda da je to moj srećan mesec - kaže on.

Ovi tiketi koji će biti upamćeni zauvek „tekli“ su, dakle, mesec dana, a krešendo se dogodio u sredu uveče. Na svih sedam tiketa čekala su se dva tipa: Šahtjor - Roma 2-5 golova i Sevilja - Mančester Junajted dupla šansa X2. U Ukrajini nije bilo mnogo brige, ali zato u Španiji... Domaćin je svim silama napao Crvene đavole, imao je 26 šuteva na gol, od toga preko 10 u okvir gola, ali je čudesni David de Hea branio nemoguće, sačuvao remi svom timu, i Vanetu obezbedio sumu koja menja život.

- Zahvalan sam De Hei do kraja života! Naručio sam već sinoć njegov dres preko interneta. Hoću da ga uramim i okačim u dnevnoj sobi. Zaslužio je čove -, zaključio je Vane Lesnovski, evropski rekorder po dobitku na kladionici.

Najnovije vesti