Maja i Marjan Antić drugi put dobili blizance (FOTO)

Maja (30) i Marjan (31) Antić iz Srpske Kuće kod Bujanovca 7. marta ove godine dobili su blizance, dečaka i devojčicu Novaka i Nedu, i to drugi put jer već imaju trogodišnje blizance - Nikolu i Nikodinu, pišu Bujanovačke.

Kada je 2015. godine saznao da će postati otac dečaka i devojčice, Marjan kaže da je bio iznenađen, ali beskrajno srećan. Kad ono, opet.

- Javila mi je tada supruga telefonom, jer sam bio na poslu dok je ona bila na pregledu.

Nisam verovao bukvalno do trenutka kad mi je pokazala onu sliku sa ultrazvuka.

I, tamo vidim dve tačkice, kao prvi put za Nikolu i Nikodinu.

Nisam mogao da dođem sebi, a onda sreća i ponos, šta drugo - kaže Marjan.

Objašnjava nam da su prve blizance mogli i da očekuju, jer u Majinoj familiji već ima takvih slučajeva, ali su Novak i Neda najblaže rečeno iznenadili i njih, i rodbinu i lekare.

Po statistici šansa za tako nešto bila je 1:170.000.

- Posebni su svakako, a meni je najbitnije da su dobro i da su zdravi, kao i njihovi stariji brat i sestra - priča Marjan.

Nikola i Nikodina su u sredu bili sa ocem u porodilištu da sačekaju izlazak svoje majke, brata i sestre, ali još uvek su mali da bi shvatili koliko je njihova srećna porodica posebna.

- Sad nas očekuju neprospavane noći, sa blizancima imaš sve duplo, i radost i brige, kod nas je sad sve to četvorostruko - kaže Marjan.

Koliko podizanje četvoro dece i obezbeđivanje svega neophodnog može da bude teško Marjan, nezaposleni diplomirani ekonomista, tek naslućuje.

- Pretpostavljam šta nas čeka, znam da nije lako ni sa jednim detetom, a tek sa četvoro.

Ipak, supruga radi u jednoj privatnoj firmi, tu su i moji roditelji sa kojima živimo i koji nam pomažu oko dece i u svakom drugom pogledu, biće sve dobro - zaključuje ponosni otac.

Najnovije vesti