Kupujte onlajn: Karte po ceni od sto dinara za predstave vranjskog teatra u septembru

Za popust za kupovinu ulaznica na blagajni od 50 odsto, odlučili su se u Pozorištu Bora Stanković u Vranju, povodom početka nove sezone i uvođenja novog sistema prodaje ulaznica.

To znači da će verna publika tokom septembra moći na blagajni da kupi ulaznice za 200 dinara, a ukoliko se ljubitelji pozorišta odluče za kupovinu karata onlajn, što je novina u vranjskom teatru, popust će biti i značajniji i karta će koštati samo 100 dinara.

Prva predstava koja će moći da se pogleda po ovim, povlašćenim uslovima je ostvarenje Kude mi je žena, u petak 15. septembra od 20 časova u velikoj sali vranjskog teatra.

Komad je režirala Lilijana Ivanović, po tekstu Luke Đakomocija.

U komadu igraju Bojan Jovanović, Marko Petričević i Žetica Dejanović.

Zašto baš "Kude mi je žena"?

"U ova smutna vremena, kad se živi tako kako se živi, narodu zaista treba samo - panem et circenses (hleba i igara!).

Kako hleb ne možemo da im damo, pokušavamo da barem igara bude što više, ne bi li se zaboravilo na tmurnu svakodnevicu.

A tekst Luke Đakomocija spada u one priče koje mogu da nam pomognu u tome da zabavimo", krataj je rediteljkin osvrt na ovaj tekst.

Kako za Vranje News kaže Bojan Jovanović, umetnički rukovodilac pozorište, onlajn kupovina ulaznica biće moguća od četvrtka 14. septembra, na sledećoj veb stranici Pozorište Bora Stanković (tickets.rs).

"Sve ulaznice za pozorišne predstave na večernjoj sceni i sceni za decu u septembru kupljene onlajn koštaće samo 100 dinara.

Takođe, imaćemo i potpuno novi dizajn karata za naše predstave", naveo je Jovanović u izjavi za naš portal.

Karte i na OMV-u i na tickets.rs

Od četvrtka 14. septembra, pored onlajn kupovine i kupovine na blagajni pozorišta, biće moguće kupiti karte na još jednom prodajnom mestu - OMV pumpi u Vranju, kao i širom zemlje na svim prodajnim mestima ticket rs. U narednih nekoliko dana biće omogućeno i plaćanje karticama na blagajni pozorišta i biće uključena mogućnost rezervacije za kupovinu na blagajni.

Najnovije vesti