Kupovina u Simpu: Dobitna kombinacija za vaš dom

Marketinški tekst

Sjajna ponuda nameštaja na jednom mestu, odlični popusti i besplatna montaža dobitna kombinacija koja vas očekuje u SIMPU iz Vranja.

"Iskoristite ovu priliku i donesite pravu odluku koja će vam ovog septembra olakšati kupovinu nameštaja i opremanje doma.

Posetite SIMPO salone i izaberite željene proizvode.

Sva kupljena roba, čija je vrednost preko 25.000 dinara, prevozi se besplatno do 30 kilometara udaljenosti od salona i po vrlo povoljnim uslovima na većoj udaljenosti.

A, kada SIMPO nameštaj stigne u vaš dom zavolećete ga od prvog dana, jer će uneti novu energiju, savršenu udobnost i ulepšaće vam trenutke svakodnevnog odmora", poručuju iz vranjske kompanije.

KOMPLETAN NAMEŠTAJ ZA VAŠ DOM

SIMPO nameštaj stvoren je za uživanje svih članova porodice.

Možete se odlučiti za moderan dnevni boravak, koji će u kombinaciji sa udobnom garniturom, foteljom, klub stolom i raznim komadnim nameštajem biti omiljeno mesto za okupljanje i druženje.

Uz SIMPO dečje sobe - ormare, krevete, radne stolove i različite police, deca će sa radošću odrastati, rešavati školske zadatke i provoditi najlepše tinejdžerske dane.

Za intimni kutak SIMPO predlaže savremene spavaće sobe, sa udobnim krevetima i dušecima, uz ormare koji će savršeno poslužiti za odlaganje garderobe i raznih drugih stvari.

U ponudi ćete naći i nameštaj za opremanje trpezarija, koji objedinjuje trpezarijske stolove, stolice, komode i vitrine, kao i mnogo drugih proizvoda koji će se idealno uklopiti uz njih.

SIMPO nudi različita dizajnerska rešenja, od klasičnih do modernih, čija je zajednička karakteristika kvalitetna izrada, funkcionalnost i udobnost.

Ponudu možete pogledati OVDE.

FANTASTIČNI GOTOVINSKI POPUSTI

Kupce u SIMPU očekuju fantastični popusti do kraja meseca.

Za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama može se ostvariti značajna ušteda:

- tapacirani proizvodi: garniture, fotelje, taburei, stolice, kreveti i ležajevi, u zavisnosti od izabranog materijala, na popustu su od -15% do -20%,

- pločasti nameštaj sa lagera, dopunski asortiman i dušeci u dimenzijama 200x90 cm, 200x160 cm i 200x180 cm na popustu su -20%, dok su dušeci u ostalim dimenzijama sa lagera, na popustu -25%.

Specijalnu ponudu čine garniture u štofu De Marco, Metropoliten, Pariska noć i Mexico, koje su u septembru na popustu -25%.

Ovi proizvodi dostupni su isključivo sa lagera.

Potrošače očekuje i poseban popust -35% na određeni deo asortimana nameštaja.

Prilikom posete SIMPO salonima kupci mogu dobiti sve informacije o ponudi ovih proizvoda.

LOYALTY POPUSTI

Članovi SIMPO loyalty programa mogu iskoristiti i posebne loyalty popuste.

Reč je o popustima koji se primenjuju kao dodatni popusti na ostale popuste koji u tom trenutku važe u salonima.

Svaki kupac – fizilčko lice može dobiti loyalty karticu bez obzira na iznos trenutne kupovine, a pravo na popuste stiče se kupovinom u vrednosti:

- najmanje 120.001 do 300.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

- od 300.001 do 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 3% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima,

- preko 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

Popust po osnovu loyalty kartice primenjuje se za sve vidove plaćanja, uz primenu kumulativnog sistema za poslednje 3 godine.

Ne propustite priliku da ovog septembra iskoristite navedene benefite, kao i mnoge druge povoljnosti koje je SIMPO sa posebnom pažnjom pripremio za kupce.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon: 017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 sati svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 časova.

Najnovije vesti