Kreni promeni: Predat spisak problema gradonačelniku nakon akcije Šta žulja Vranje

Iz tima pokreta Kreni Promeni u Vranju saopšteno je da su u petak 30. juna, preko pisarnice Gradske uprave u Vranju, predali spisak glavnih problema koje su istakli građani u akciji Šta žulja Vranje?

"Rolna papira na kojoj su ispisane poruke, kao i propratno pismo, biće dostavljeni gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću.

Najčešći problemi koje građani ističu su u infrastrukturi (raskopane ulice, rupe, kanalizacija), potom u ekonomiji (stranačko zapošljavanje i korupcija), zdravstvu (katastrofalno stanje u zdravstvenom centru) i ekologiji (divlje deponije, nedostatak kanti za smeće van centra grada).

Postavili smo mu pitanje kada će početi da rešava navedene probleme.

Od čega će početi i u kom roku obećava rešenje bar jednog od navedenih problema?

Predložili smo mu da krene od najlakše rešivog, a to je uklanjanje jedne po jedne divlje deponije i prevodjenje tog prostora u korisnu površinu.

Poručili smo mu da nije dovoljno postaviti tablu sa natpisom Zabranjeno bacanje smeća, već da komunalna policija i JKP Komrad moraju da rade svoj posao.

Jedni da kažnjavaju, a drugi da čiste.

Za početak neka nam odgovori koju divlju deponiju će očistiti, u kom roku i koje će mere biti preduzete da ne bi ponovo iznikla.

Ukoliko gradonačelnik ne zna gde su divlje deponije, mi ćemo mu pomoći tako što ćemo mu poslati lokacije i slike deponija.

Rešenje za ovaj problem postoji, nije ništa teško.

Pitanje je samo ima li volje za to?

Nudimo i našu pomoć ukoliko su potrebni volonteri za čišćenje, a potom i uredjenje površine.

U nadi da ćete nam odgovoriti, srdačno Vas pozdravljamo", poručili su gradonačelniku iz Tima Kreni Promeni u Vranju.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...