Koridori Srbije: Ne zaustavljajte se u Manajlu

Iz Koridora Srbije apelovano je na građane da se ne zaustavljaju u tunelima na novootvorenoj deonici južnog kraka Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri i da ne prave "selfije", jer time ugrožavaju svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Svako zaustavljanje vozila automatski aktivira alarme u Operativno-tehničkom centru, koji radi 24 sata, zbog čega posebne ekipe izlaze na teren kako bi pomogle vozaču.

Ispostavlja se da se ljudi zaustavljaju da fotografiše tunel, put i sl

Direktor sektora za izgradnju u Koridorima Srbije Aleksandar Senić apelovao je u izjavi za Tanjug na vozače da poštuju saobraćajne propise i navodi da vozila mogu da se zaustave u tunelu za na to predviđenom mestu "jedino ako imaju ozbiljan tehnički problem", tj. "ako dođe do kvara".

Brzina na autoputu kroz Grdeličku klisuru u delu od petlje Grdelica do petlje Vladičin Han ograničena je na 100 kilometara na čas, što je, kaže, u skladu s brdsko-planinskim terenom kroz koji prolazi ova deonica.

U tunelima je maksimalna dozvoljena brzina 80 kilometara na čas.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...