Kopnena vojska zahvalna službama ZC za zbrinjavanje povređenih u udesu

Doktor i načelnik za zdravstvo u komandi Kopnene vojske Srbije major Zoran Lazarov sa saradnicima u sredu je u ličnom susretu sa rukovodstvom Zdravstvenog centra (ZC) Vranje preneo pozdrave i izrazio zahvalnost komandanta Kopnene vojske Srbije, generala potpukovnika Milosava Simovića, "za saradnju ove ustanove sa Kopnenom vojskom, pruženu pomoć njenim pripadnicima", posebno povređenima u saobraćajnom udesu kada se 25. jula prevrnuo vojni autbus kod brda Pržar, nadomak Vranja.

Zahvalnost je preneta i "za doprinos razvijanju i negovanju patriotizma, rodoljublja, slobodarskog duha srpskog naroda i tradicija slavne srpske vojske".

Zahvalnice su ururčene direktorki ZC Vranje Ljiljani Antić, upravnici Doma zdravlja Jadranki Ajanović, upravniku Opšte bolnice Saši Đorđeviću i službama Hitne medicinske pomoći, Hirurgije, Urgentnog odeljenja, Radiologije, Neurologije, Ortopedije i Oftalmologije.

- Zdravstveni centar Vranje je najbolji primer kako zdravstvene ustanove treba da reaguju u ovakvim situacijama kako bi se sačuvali ljudski životi - istakao je ovom prilikom načelnik za zdravstvo u komandi Kopnene vojske Srbije major Zoran Lazarov.

Zahvalnice će biti uručene zaslužnim službama ZC Vanje za zbrinjavanje, ukazanu medicinsku pomoć, kao i za saradnju sa Kopnenom vojskom na redovnom kolegijumu svih službi ZC krajem ove sedmice.

Najnovije vesti